Belangrijke informatie

Zoals u wellicht vanuit de media heeft vernomen, wordt de reguliere mondzorg weer hervat vanaf woensdag 22 april 2020. Dit is tevens teruggekoppeld aan alle mondzorgpraktijken door de mondzorgkoepels. Zij hebben zich weken voorbereid op het maken van een Leidraad Mondzorg Corona, welke wij uiteraard zullen opvolgen. Hierdoor kunnen we zowel voor u als voor onszelf een veilige omgeving creëren.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Mocht er, als u een afspraak in onze praktijk heeft gemaakt, iets wijzigen in uw gezondheid, dan verzoeken wij u dit vooraf bij ons telefonisch dan wel per e-mail te melden.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij het betreden van de behandelkamer vragen uw handen te wassen met water en zeep. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1.5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Het team van Tandartspraktijk Bouwman ziet u graag weer in de praktijk.

Terug naar boven