Waarderingen

Hoe ervaart u onze zorg? Deel uw ervaring!

Hoe ervaart u onze zorg? Laat het weten op ZorgkaartNederland. Door uw ervaring te delen op ZorgkaartNederland laat u zien wat goed gaat in de zorg en wat beter kan. Uw ervaring helpt anderen om hun zorgaanbieder te kiezen. En het helpt ons om de zorg steeds beter af te stemmen op uw wensen.

Op ZorgkaartNederland moet u ons voor minimaal zes vragen een cijfer geven. Bijvoorbeeld over het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar u. Ook wordt aan u gevraagd of u ons zou aanbevelen aan anderen.

Meer dan 750.000 waarderingen online

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Het aantal mensen dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand en er staan intussen ruim 750.000 waarderingen online.

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ongeveer 200 patiëntenorganisaties. Zij behartigt de belangen van patiënten/cliënten en verstevigt hun positie in de spreekkamer, de politiek en het zorgstelsel.

Deel uw ervaring!

Deel ook uw ervaring met de zorg en help zo anderen met kiezen. Ga naar: https://www.zorgkaartnederland.nl/schrijf-een-waardering

Neem contact met ons op!
Terug naar boven