Praktijk

Vanuit de praktijkfilosofie wordt er volgens een zorgvuldig opgesteld behandelingsconcept gewerkt. Zo wordt er gebruik gemaakt van de modernste tandheelkundige apparatuur en materialen, die het mogelijk maken uw gebit volgens de nieuwste technieken niet alleen duurzaam, maar ook op esthetische wijze te herstellen. Als basis voor de behandelingen is een goede mondhygiëne een eerste vereiste; hier wordt bijzonder veel aandacht aan besteed.

In de meeste gevallen wordt er twee maal per jaar een periodieke gebitscontrole bij alle patiënten uitgevoerd, dit om niet voor verrassingen te komen staan. Doorgaans zal het mogelijk zijn om b.v. de gebitsreiniging door de mondhygiëniste of de preventieassistente tegelijkertijd met de periodieke gebitscontrole te combineren. De mondhygiëniste is dé specialist bij uitstek om uw gebit op de beste manier te reinigen. Dit houdt wel in dat u een langere behandelduur voor de gebitsreiniging zal ervaren dan u wellicht gewend bent, tevens krijgt u mondhygiëne-instructies welke specifiek op u zijn afgestemd; dit komt uw mondgezondheid alleen maar ten goede.
Tijdens deze periodieke controle kunnen er ook, indien nodig, digitale röntgenfoto’s gemaakt worden. Restauraties (vullingen en kronen) en/of andere uitgebreide behandelingen zullen niet tijdens de periodieke controle plaatsvinden, tenzij daar een dwingende reden voor is. U wordt in voorkomende gevallen in de gelegenheid gesteld een nieuwe afspraak hiertoe te maken.

Alle patiënten die in deze praktijk staan ingeschreven, ontvangen elk half jaar per email een oproep voor de periodieke gebitscontrole. Patiënten die niet over een e-mailadres beschikken, worden door ons telefonisch benaderd. Indien u dit wenst kan van deze zesmaandelijkse consulten worden afgeweken; het is natuurlijk ook mogelijk dat u eens per twaalf maanden, of eens per vier maanden een oproep wenst te ontvangen.

Voor spoedeisende gevallen op werkdagen wordt er nagestreefd om u op dezelfde dag een afspraak te geven om in ieder geval een diagnose te stellen. Aan de hand van deze diagnose zal in overleg besloten worden of direct starten met een behandeling noodzakelijk is.

Het is tevens mogelijk om een prothese te laten maken door de KTP-er, Klinisch Tandprotheticus. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, neem dan svp contact op met de praktijk.

Op maandag, dinsdag, en woensdag is de tandarts aanwezig van 09:00 uur tot 16:30 uur en op donderdag en vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

De praktijk neemt op dit moment weer nieuwe patiënten aan!
U kunt hiervoor het inschrijfformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen met de praktijk.
U wordt dan ingepland bij tandarts Esra Mashhour op een donderdag of vrijdag.

Neem contact met ons op!
Terug naar boven